Sterk van BierverbondSterk van Bierverbond

Donkerblond kraakhelder bier met een witte schuimkraag die vrij snel inzakt. De geur heeft iets zoetigs bloemigs en een mooi moutig aroma. De smaak is zoet met toetsen van mout, weer dat bloemige en een flink bittere afdronk. Mooie balans tussen zoet en bitter.

Dit bier is niet (meer) los verkrijgbaar. Probeer één van de andere bieren of boxen.

Bitterheid: 6

Fruitigheid: 4

Zoet: 4

Zuur: 0

Intensiteit: 6

Wat eet je hier eigenlijk bij?

een flinke duitse lap vlees met kartoffeln ;)

Bierverbond uit Amsterdam

Amsterdam Nederland logo van Bierverbond uit Amsterdam

Hoezeer ook zij kunnen genieten van een experimenteel gebrouwen bier afgeladen met hoppen, kruiden, fruit, houtsnippers en afgetopt met likeur… Na een glas of twee verlangen we echt weer naar een eerlijk, verfrissend Lager biertje... Bekijk de brouwerij


Bieren die al een keer in de Box hebben gezeten

Bier Stijl
Vladimir Baltic Porter

Andere bieren van Bierverbond

Bier Stijl
Vladimir Baltic Porter
Verjaardagsbier 19/20 Dortmunder Export
Sterk Dortmunder Export
Oh Vienna Vienna Lager
Nieuw Amsterdams Pils Duits Pils
Bombay IPL
American Thirst Tarwebier
1841 Märzen

Meer over de stijl: Dortmunder Export

Een klassiek ondergistend Duitse bierstijl, lichtgekleurd en helder met een neutrale geur (soms iets moutig als een pilsner) en een fijne uitgebalanceerde smaak tussen een subtiele hoptoets en een lichtzoete moutigheid.

Sterk valt in de smaakgroep Blond & Krachtig

“Mijn naam zegt eigenlijk alles. Ik ben Blond, altijd al geweest weet je. Soms een beetje Blond, af en toe zwaar Blond, een enkele keer zelfs Donkerblond en Tripel niet te vergeten. En krachtig, tja wat zal ik zeggen. Probeer dit gespierde berenlijf maar eens te verhullen. Hoeveel burpees doe jij eigenlijk in een minuut?”

Lees meer over Blond & Krachtig

Hét relatiegeschenk van de Beer

De Beer ontzorgt je volledig. Het enig wat jij hoeft te doen is aangeven welk pakket je wilt geven en hoeveel. Jij strijkt met de eer terwijl de Beer het werk doet. Is niet erg. Daar doet hij het voor.