Van Hoppen Tripel van Van HoppenVan Hoppen Tripel van Van Hoppen

Mooi lichtblond bier met bescheiden witte schuimkraag. De geur is fris, bloemig, licht kruidig, doet een beetje aan Duvel denken. De smaak is fijn, lichtzoet, klein bittertje, kruidige afdronk. Echt een mooie tripel!

Dit bier is niet (meer) los verkrijgbaar. Probeer één van de andere bieren of boxen.

Bitterheid: 4

Fruitigheid: 4

Zoet: 6

Zuur: 0

Intensiteit: 4

Wat eet je hier eigenlijk bij?

oude kaas of roodkorstkazen

Van Hoppen uit Margraten

Margraten Nederland logo van Van Hoppen uit Margraten

Wij zijn Jos en Roy, bevriend sinds onze kinderjaren. Bier brouwen is onze gezamenlijke passie. Eerst in een grote pan op het fornuis met zelf geknutselde spullen. Later in een 20-liter brouwinstallatie waarmee we ons meer konden focusse... Bekijk de brouwerij


Meer over de stijl: Tripel

Een bovengistend complex blond Belgisch biertype, zoet met een klein bittertje. De smaak is een samenspel van kruidige, fruitige en alcoholische smaken, ondersteund door een zachte moutigheid.

Van Hoppen Tripel valt in de smaakgroep Blond & Krachtig

“Mijn naam zegt eigenlijk alles. Ik ben Blond, altijd al geweest weet je. Soms een beetje Blond, af en toe zwaar Blond, een enkele keer zelfs Donkerblond en Tripel niet te vergeten. En krachtig, tja wat zal ik zeggen. Probeer dit gespierde berenlijf maar eens te verhullen. Hoeveel burpees doe jij eigenlijk in een minuut?”

Lees meer over Blond & Krachtig

Hét relatiegeschenk van de Beer

De Beer ontzorgt je volledig. Het enig wat jij hoeft te doen is aangeven welk pakket je wilt geven en hoeveel. Jij strijkt met de eer terwijl de Beer het werk doet. Is niet erg. Daar doet hij het voor.