Blonde Johannes van Sallands Landbier BrouwerijBlonde Johannes van Sallands Landbier Brouwerij

Mooi blond bier met bescheiden witte schuimkraag schenkt licht troebel uit. Aroma's van rozemarijn, tijm en een broodachtige moutigheid. De smaak het iets fris citrus, een moutige toets en hints van honing en kaneel. De afdronk is droog en een beetje kruidig. Uitstekende blonde, mooi in balans.

Dit bier is niet (meer) los verkrijgbaar. Probeer één van de andere bieren of boxen.

Bitterheid: 4

Fruitigheid: 6

Zoet: 4

Zuur: 0

Intensiteit: 6

Wat eet je hier eigenlijk bij?

gepofte aardappel met knoflook en kaas

Sallands Landbier Brouwerij uit Albergen

Albergen Nederland logo van Sallands Landbier Brouwerij uit Albergen

De Sallandse Landbieren worden sinds 2008 gebrouwen. Eerst in Duitsland en vanaf 2010 in Raalte. Hier wordt onderdak gevonden in het pand van de Leeren Lampe. Er wordt gebrouwen in de kelder van het ruim 150 jaar oude pand. Omdat de ca... Bekijk de brouwerij


Bieren die al een keer in de Box hebben gezeten

Bier Stijl
Sallands Rauch Rookbier

Meer over de stijl: Belgisch Blond

Een blond bier van gemiddelde sterkte, de complexiteit van de Belgische gist is duidelijk aanwezig, dan ruik en proef je aan het subtiele kruidig/fruitige aroma. Heeft een lichte moutige zoetigheid, body is goed doordrinkbaar en het bier trekt droog weg.

Blonde Johannes valt in de smaakgroep Blond & Krachtig

“Mijn naam zegt eigenlijk alles. Ik ben Blond, altijd al geweest weet je. Soms een beetje Blond, af en toe zwaar Blond, een enkele keer zelfs Donkerblond en Tripel niet te vergeten. En krachtig, tja wat zal ik zeggen. Probeer dit gespierde berenlijf maar eens te verhullen. Hoeveel burpees doe jij eigenlijk in een minuut?”

Lees meer over Blond & Krachtig

Hét relatiegeschenk van de Beer

De Beer ontzorgt je volledig. Het enig wat jij hoeft te doen is aangeven welk pakket je wilt geven en hoeveel. Jij strijkt met de eer terwijl de Beer het werk doet. Is niet erg. Daar doet hij het voor.